вторник, 6 април 2010 г.

Група гранични ченгета са изнасилили брутално две 17-годишни девойки !

Гранични ченгета изнасилили девойки – полицията нехае !

Публикувано от Севдалина Манолова на апр 6th, 2010

Група гранични ченгета са изнасилили брутално две 17-годишни девойки, но до този момент никой от МВР не се е заел със случая.

Преди около седмица, дъщерята на кмета на село Годешево (област Благоевград), заедно с една своя приятелка се прибирала от разходка. Двете момичета били засечени от патрул на гранична полиция и униформените им предложили да ги закарат до вкъщи. Предвид факта, че вече ставало късно и се стъмвало, те се съгласили и се качили в служебната кола.

След кратък разговор, едното ченге им направило неприлично предложение – той поискал да прави секс с тях и дори им предложил известна сума пари. Девойките, които били шокирани от това предложение, поискали веднага да слязат от колата и започнали да викат и реват. Но единият от униформените скочил на задната седалка и започнал да ги съблича насила. Този, който карал автомобила, спрял на подходящо място и ченгетата се обадили на още няколко свои колеги. Момичетата били изнасилени по брутален начин, като най-накрая униформените запалили колите си и отпрашили, оставяйки девойките далеч от дома им.

След като разбрал за скандалния случай, кметът на Годешево – Байрям Талипов, веднага поискал съдействие от управлението на МВР в община Сатовча, но му отказали помощ. Но още по-скандалното е, че дори не са му казали кои полицаи са били на смяна предишния ден, когато били изнасилени момичетата.

Девойките казали, че със сигурност ще разпознаят кои са извършителите, но ченгетата се направили на глухи и неми. Ядосаният баща, като разбрал, че от там помощ няма да получи, се обърнал към РДВР Благоевград и писмено поискал тяхното съдействие. Но до ден-днешен все още не е получил никакъв отговор.

Талипов се заканил, че ще намери извършителите на грозното деяние и ще ги накаже жестоко. За тази цел, той щял да се обърне за помощ към министър Цветанов и премиера Бойко Борисов.

А в село Годешево тръгнал слух, че на кмета са отказали съдействие, защото той бил в редиците на ДПС, а новата власт недолюбвала партията на Доган и решила по този начин да потъпка правата на хората, които са в структурата на партията. Но дали това наистина е така, само можем да гадаем.

http://razkritia.com / This is Bulgaria

Няма коментари:

Публикуване на коментар

А ТАЗИ ПО-ДОЛУ Е КОНСУЛКАТА НИ В ЧИКАГО !



Lila Georgieva - Bulgarian consul in Chicago !

От речника на Лила Прашката:

"Дипломат е този, който ти казва да идеш на п...а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне !"



Lila Georgieva - Bulgarian consul in Chicago !