Сервират мусака от кебапчета на морето
АВТОРЪТ
Логото на заведението от къмпинг „Кум кашла” привлича наивни туристи.
ГЕОРГИ АНГЕЛОВ
23.08.2011
Нов вид мусака, която освен картофи съдържа и нарязани на парчета кебапчета и кюфтета, опита репортер на „в мо” в ресторант в Приморско. Според готвачи с опит по морето така се оползотворява неизядената храна от предишни дни и това води до по-ниска себестойност на продукцията. Системата за своеобразно „рециклиране” на храната била използвана и в петзведните хотели, особено за туристите, настанени на база all inclusive. Неизядените от тях пилешки пържоли и шишчета например ставали на „перфектна кавърмичка” след няколко дни във фризера.
За по-голяма печалба мусаката в Приморско беше сервирана без кисело мляко и за добавянето му към ястието искаха още пари. В заведение за хранене в Лозенец млечният сос за подлучените тиквички също не влизаше в обявената в менюто цена.
в мо / This is Bg
Няма коментари:
Публикуване на коментар