събота, 20 август 2011 г.

Яростен гард гигант изби зъб на рускиня в Несебър

Гард изби зъб на рускиня

Туристката искала да смени 500 евро, но се отказала заради лош курс

Яростен гард гигант изби зъб на рускиня в Несебър. Туристката искала да смени 500 евро в чейндж бюро в курортния град, но впоследствие се отказала. И така сделката се провалила. Вбесеният пазител на сигурността обаче не си сдържал нервите и я фраснал по лицето.
39-годишната жена влязла в бюрото на ул. "Чайка" 1 в морския град и поискала да обмени 500 евро. В последния момент обаче тя останала недоволна от сумата, която получила, и оспорила плащането. Туристката си поискала обратно парите и служителката била принудена да й върне евробанкнотите. На излизане обаче охранителят, раздразнен от поведението на рускинята, й нанесъл удар в лицето. Жената е със счупен зъб. 34-годишният охранител е задържан. По случая е образувано бързо полицейско производство.
Преди години кавгите пред чейнджбюрата по морските ни курорти често приключваха с битка и белезници. Напоследък обаче подобни инциденти са рядкост. Самите туропреатори предупреждават клиентите си за правата им и така се избягват недоволства. Обикновено разликата в исканата и получената сума е заради обърнатия надпис на курса на валутата на информационните табели пред чейнджовете.
Росица Стоянова

в ст / This is Bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

А ТАЗИ ПО-ДОЛУ Е КОНСУЛКАТА НИ В ЧИКАГО !



Lila Georgieva - Bulgarian consul in Chicago !

От речника на Лила Прашката:

"Дипломат е този, който ти казва да идеш на п...а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне !"



Lila Georgieva - Bulgarian consul in Chicago !